Er was eens…

Wat krijg je als drie acteurs hun favoriete sprookjes willen spelen? Een collage van grappige scènes, aangrijpende liedjes en spannende quizvragen.

In sprookjes lijkt altijd alles zo helder. Een prins verslaat een draak en als dank mag hij met de prinses trouwen. Makkelijk toch? Maar wacht eens even? Misschien wel iets té makkelijk! Dat roept toch een hoop vragen op. Hoe weet je als prins of prinses dat je verliefd bent en dat het niet gewoon vriendschap is? Waarom moet je de kikker eigenlijk eerst kussen, voordat je ziet dat het een prins is?
Zeven dwergen en maar één prinses, wordt er dan niemand jaloers? En hoe zeg je ‘nee’ tegen een boze wolf?

Er was eens… is een sprookje vol lentekriebels over vriendschap, verliefdheid, jezelf zijn en nog veel meer.

De voorstelling wordt in twee verschillende versies gespeeld, één voor de onderbouw/lagere middenbouw en één voor de hogere middenbouw/bovenbouw.

Groepsgrootte: Maximaal 85
Duur: 50 minuten
Kosten: € 900,= / € 1.350,= / € 1.800,= (één, twee of drie keer spelen op één dag en één locatie)
Prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW. Prijzen mei 2023, prijswijzigingen voorbehouden
Locatie: minimale afmeting speelvlak: 6 meter breed x 4 meter diep. Theater A la Carte beschikt zelf over een licht- en geluidsinstallatie. Hier is geen krachtstroom voor nodig.

‘Er was eens…’ werd oorspronkelijk gemaakt in opdracht van de JH Donnerschool in Hilversum (cluster IV), voor de Week van de Lentekriebels.

Hoe zeg je eigenlijk ‘nee’ tegen een opdringerige wolf?

Jullie verwachten natuurlijk een prins om haar wakker te zoenen. Maar ik ben een prins in een kikkerlijf.

Ik mag alle stoere rollen spelen, want ik ben een jongen. En jongens zijn nou eenmaal veel stoerder dan meisjes! Dus ik ben de ridder!