Filmpjes voor online bijeenkomsten

Natuurlijk kunt u uw webinar of online meeting opleuken met filmpjes van YouTube. Maar wilt u een filmpje dat precies aansluit bij uw bijeenkomst? Bij het thema van uw webinar? Bij uw bedrijf of instelling? Wilt u uw medewerkers een hart onder de riem steken? Of juist eens vanuit hart én hoofd laten nadenken over een casus? Dan maken wij graag een filmpje op maat voor u. Theatrale scènes met de energie van live theater, professioneel opgenomen en gemonteerd. Wij werken hierin samen met Springtij Film.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 


 

 

 

 

 

 

“Die van de dagbesteding (onrust) is super leuk geworden, komt goed uit de verf! En die van vakantieplanning is ook top met een duidelijk boodschap. Al met al ben ik dik tevreden.”

Elke Marijnusse
Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad
’s HeerenLoo

 

 

“Bij TENA hebben we veel respect voor alle verpleegkundigen en verzorgenden in de verpleeghuizen. Om hen in deze moeilijke tijd ook een vrolijk moment te bezorgen, hebben we Theater A la Carte gevraagd een tweetal filmpjes op te nemen met als thema ‘continentiezorg op anderhalve meter afstand’. Natuurlijk is zorg op anderhalve meter afstand niet mogelijk. Het idee ontstond puur om met een dergelijke video clip een lach op het gezicht van de kijker te toveren. Dat was dan ook de summiere briefing die we aan Theater A la Carte hebben gegeven. In de ontwikkeling en uitvoering kregen zij de vrije hand. We zijn erg onder de indruk van het resultaat! Creatief, hilarisch en respectvol zijn de 3 woorden die van toepassing zijn. We hebben dan ook heel veel positieve en enthousiaste reacties mogen ontvangen.“ 


Karen van Wijk
Brand Manager TENA