Zorg is, zeg maar, echt mijn ding

Zorg is, zeg maar, echt mijn ding

Wat was ook al weer jouw drijfveer om in de zorg te gaan werken? En hoe is dat nu? Welke keuzes maak je? Wat zijn je kwaliteiten? Wat zijn je onderliggende waarden? En hoe zet je dit alles bewuster in? Met als doel: betere zorg verlenen in relatie met de zorgvrager.

De  interactieve workshop Zorg is, zeg maar, echt mijn ding is bedoeld voor zorgmedewerkers die hun kwaliteiten en eigenheid willen (her)ontdekken. De workshop wordt gegeven door Marjanne Filé (Consulent landelijk serviceteam zorg bij Stichting Philadelphia) en Welmoed de Graaf (Theater A la Carte).

Doelgroep: Zorgmedewerkers en eventueel vrijwilligers
Groepsgrootte: Maximaal 16
Duur: 120 minuten
Nodig: Een grote ruimte om in te bewegen, genoeg stoelen en twee tafels. Indien aanwezig: twee flipovers.
Kosten: Prijs op aanvraag

Theater A la Carte Zorg is zeg maar echt mijn ding rollatorDe kracht van de dames van Theater A la Carte is hun kennis van het werkveld en hun theatrale uitbeelding van alle doorgeschoten thema’s in de zorg. Knap hoe ze ons lieten zien waar onze kwaliteit ligt in wat wij al gewoon vinden. We kijken terug op een heel geslaagde ochtend!

Marieke Ettema,
Persoonlijk Ondersteuner team Biltse Grift
Abrona

 

Zorg is, zeg maar, echt mijn ding werd ontwikkeld als examentraining voor de opleiding tot innovatief trainer aan de Academie voor Innovatief Trainen in Arnhem. De training werd gewaardeerd met een 8.