Training op maat

“Het lijkt wel of de mensen in het team niet dezelfde taal spreken.”

“Wij spreken elkaar eigenlijk nooit aan op gedrag, feedback wordt als eng ervaren. Maar we zien allemaal dat dat wel heel hard nodig is.”

“Wij zijn al een heel eind bij onze ontwikkeling naar eigenaarschap, maar het lijkt of we niet verder komen.”

“Het lijkt wel of we onze drive een beetje kwijt zijn, dat waar we het voor doen. Omdat we zo druk zijn met regels, protocollen en alles wat er niet kan.”

Soms kun je niet precies onder woorden brengen wat er speelt in je team of organisatie. Maar dat er wat speelt, en dat dat als vervelend wordt ervaren, dat is duidelijk. Je ziet wel de gevolgen, maar wat ligt er nou eigenlijk onder? Waarom handelen we zoals we handelen? En hoe worden we weer een echt team, dat met elkaar duidelijk heeft waar we voor gaan?

Wilt u dit onderzoeken? Op een leuke, interactieve en verdiepende manier? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden door te spreken voor een training op maat. Altijd vanuit een positieve en opbouwende insteek. Want uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: weer met plezier aan het werk.

Uit enkele evaluaties:
“De mooie afwisseling tussen praten, doen, spel-achtige vormen, uitwisselen.”
de dag vloog om, het was zeker geen zit. Moet wel een vervolg krijgen.”
“Je volgt de dynamiek en ontwikkeling van de groep en past aan waar nodig.”
“Mooi hoe de knelpunten naar boven werden gehaald. Ook mooi hoe je de koppeling maakte naar de theorie├źn over communicatie.”
“Ik ga meer mijn grens aangeven. En meer, en eerder, feedback geven.”