Spreken voor publiek

Spreken voor publiek

Wil je leren spreken voor een publiek? Zekerder voor een groep staan? Impact hebben met je verhaal? Op een congres, in een vergadering, of wanneer je als trainer voor een groep staat?

We kijken het liefst naar authentieke sprekers. Sprekers die je gelooft. Die uit hun hart spreken. Geen kopie├źn van andere, succesvolle sprekers. Daarom gaan we in deze training aan de slag om ervoor te zorgen dat jij, als jezelf, een goede presentatie geeft. Want dat zit in je, dat zit in iedereen.

Je kunt kiezen voor de eendaagse basis- of opfristraining of voor de uitgebreide driedaagse training. Deze is ook zeer geschikt voor iedereen die wel wil of moet presenteren, maar het best wel spannend vindt.

In beide trainingen gaan we op een leuke, ontspannende en doeltreffende manier aan de slag met het mooiste materiaal dat je bezit: jijzelf. Je stem, je houding, je blik. Hoe richt je je verhaal? Hoe zorg je dat ook de mensen op de achterste rijen betrokken blijven? Hoe ga je om met je onzekerheden? Hoe maak je je verhaal boeiend? Hoe beweeg je over een podium? En waar laat je nou toch die handen?

 

Leerlingen van Pouwer College Utrecht (praktijkonderwijs) volgden een ochtend een aangepaste presentatieworkshop. Met de juf reflecteerden ze een dag later op wat ze allemaal hadden geleerd.

Spreken voor publiek – driedaagse

Voor iedereen die dit spannend vindt, maar het wel graag wil leren

Spreken voor publiek – eendaagse

Onze basis- of opfristraining