Spreken voor publiek

Spreken voor publiek

Wilt u leren spreken voor een publiek? Zekerder voor een groep staan? Impact hebben met uw verhaal? Op een congres, in een vergadering, of wanneer u als trainer voor een groep staat?

We kijken het liefst naar authentieke sprekers. Sprekers die je gelooft. Die uit hun hart spreken. Geen kopieën van andere, succesvolle sprekers. Daarom gaan we in deze workshop aan de slag om ervoor te zorgen dat u, als uzelf, een goede presentatie geeft. Want dat zit in u, dat zit in iedereen.

De training wordt gegeven door Welmoed de Graaf. Welmoed gebruikt verschillende theateroefeningen en -technieken om op een leuke, ontspannende en doeltreffende manier aan de slag te gaan met het mooiste materiaal dat u bezit: uzelf. Uw stem, uw houding, uw blik. Hoe richt je je verhaal? Hoe zorg je dat ook de mensen op de achterste rijen betrokken blijven? Hoe ga je om met je onzekerheden? Hoe maak je je verhaal boeiend? Hoe beweeg je over een podium? En waar laat je nou toch die handen?

Praktische gegevens:
Doelgroep: Iedereen die graag beroepshalve (beter) wil leren spreken voor een publiek
Duur: Naar wens halve of hele dag workshop
Vervolg: Eventueel mogelijk om hierna individueel of in een groep te oefenen met een eigen speech/presentatie
Aantal deelnemers: 2 tot 8
Locatie: In overleg
In company mogelijk: ja

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

 

Leerlingen van Pouwer College Utrecht (praktijkonderwijs) volgden een ochtend een aangepaste presentatieworkshop. Met de juf reflecteerden ze een dag later op wat ze allemaal hadden geleerd.