Coachen op uitstroom

De stagecoaches van POUWERcollege Utrecht wilden graag beter leren coachen op uitstroom naar werk. Daarnaast wilden ze ook graag weten wat voor team zij eigenlijk zijn. Wat zijn de sterke kanten van het team, waar vullen ze elkaar aan en wat zijn de aandachtspunten. Welmoed maakte een training op maat waarbij iedereen op een actieve manier met deze vragen aan de slag ging. Een hele dag intensieve training, waarbij de teamleden elkaar op een heel andere manier leerden kennen.

“Als twee teams samen komen is het weer zoeken naar de juiste balans. Welmoed de Graaf van Theater A la Carte heeft ons terug gebracht bij de kern en ons laten inzien welke kennis en kwaliteiten we in huis hebben. Dat we een mooi team hebben weten we nu zeker, met de juiste mensen op de juiste plek. Wat we heel positief ervaren hebben is dat we de gelegenheid kregen om dieper in te gaan op de thema’s die voor ons van belang waren. De training gaf ons inzicht, diepgang en enorm veel energie.

Deze trainingsdag, was voor ons een intensieve dag, met een opbrengst waar we verder mee kunnen. Al met al een zeer geslaagde dag. En voor onze leerlingen zeer positief.”

Christi Siderius,
Teamleider, uitstroomcoördinator op POUWERcollege, Utrecht  
2015-04-17 14.55.42