Jongerentheater

Theater A la Carte speelt op dit moment twee voorstellingen voor jongeren op middelbare scholen in heel Nederland. In het voorlichtingsproject Hoezo, ‘lover’boys? worden scènes afgewisseld met voorlichting. Kriebels in je Buik is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking, en speelt onder andere op VSO scholen, cluster 3. Kijk hieronder voor meer informatie over Hoezo, ‘lover’boys? en Kriebels in je Buik, de doelgroep en de technische voorwaarden.

Het is ook mogelijk om, bijvoorbeeld als gemeente, GGD of andere instelling, een voorstelling op maat te laten ontwikkelen, speciaal gericht op jongeren. Zo maakten wij eerder in opdracht van een middelbare school, in samenwerking met de gemeente, de voorstelling Bezopen over alcohol. En op verzoek van verschillende middelbare scholen de voorstelling ;-)Cybrrr!!! over internet en sociale media. Theater is een heel sterk middel om jongeren aan het denken te zetten over onderwerpen die hen direct aan gaan. De combinatie van discussie met theater geeft niet alleen inzicht in de problematiek, maar maakt deze voor  jongeren ook invoelbaar. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over een jongerenvoorstelling op maat.

Onze voorstellingen kunnen met Cultuurkaart worden betaald. Scholen in Amsterdam kunnen ook betalen met hun Voucherbank budget.

Hoezo, ‘lover’boys?

Scènes uit ‘Nancy en haar loverboy’ worden afgewisseld met voorlichting

Kriebels in je Buik

Voorstelling over seksualiteit en relatievorming zeer geschikt voor het VSO ZMLK

;-)Cybrrr!!!

Deze voorstelling kan niet meer geboekt worden

Bezopen

Deze voorstelling kan niet meer geboekt worden.

Liever geen Bloemen

Deze voorstelling kan niet meer geboekt worden